AK Siget je podržao Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu

Datum objave: 13.07.2015
U odličnoj organizaciji Kluba za skokove u vodu Trešnjevka Kluba za skokove u vodu Nemo na zagrebačkoj Šalati održano je Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu gdje je Autoklub Siget podržao mlade skakače u njihovom natjecanju.

 

Čestitamo Jurju Melši i njegovoj trenerici Petri Balog, koji je vrhunskom izvedbom osigurao odlazak na Svjetski kup u Rio de Janeiro, a koji je ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za Olimpijske igre u Brazilu 2016.

Vrlo dobre rezultate u individualnim disciplinama postigli su i Maja Borić, Marcela Marić, Roko Sipina i Hrvoje Brezovac koji su se izmjenjivali na postolju.
Iznimno visoke temperature na Šalatu su izmamile preko tisuću posjetitelja koji su uz osvježenje u bazenima pratili i prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu, a također su se mogli informirati o uslugama koje nudi Autoklub Siget i učlaniti se te tako ostvariti brojne pogodnosti.

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018