Dan neovisnosti u AK Siget

Datum objave: 07.10.2016
Povodom obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske, predsjednik Autokluba Siget dr.sc. Damir Škaro uputio je svoju čestitku:

“Na današnji dan, prije 25 godina, hrvatski narod jednoglasno je odlučio ispuniti svoj tisućljetni san o neovisnosti.

Prekidom svih državno-pravnih veza sa SFRJ, Hrvatska je učinila prvi korak ka demokratskoj i prosperitetnoj budućnosti i započela svoj povijesni hod kao samostalna i suverena država.

 Iako je danas dan slavlja, prisjetimo se naših prijatelja, članova obitelji i sugrađana koji su svoje živote položili za Lijepu Našu. Bez njihove ustrajne borbe i žrtve danas ne bismo živjeli u zemlji gdje se poštuju ljudska prava i slobode.

Premda smo od osamostaljenja prolazili kroz trnovit put, danas s ponosom možemo reći da živimo u neovisnoj zemlji koja je članica Europske unije. Lijepa Naša svakim danom sve više napreduje te se gospodarski, politički i društveno razvija.

Povodom obilježavanja jednog od najvažnijih datuma hrvatske povijesti, 8. listopada, svim svojim prijateljima, članovima Autokluba Siget, hrvatskim građankama i građanima čestitam Dan neovisnosti!”

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018