AK Siget slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Datum objave: 04.08.2016
Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja predsjednik Autokluba Siget dr.sc. Damir Škaro uputio je svoju čestitku:

„Prije točno 21 godinu hrvatski narod ujedinio se i krenuo u ostvarenje višestoljetnog sna o hrvatskoj Domovini. Pobjeda u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja nije značila samo oslobođenje najvećeg dijela ratom okupiranog područja, nego ustrajnost malog čovjeka da svojom hrabrošću i neizmjernom željom otvori vrata mira i slobode Lijepoj Našoj i započne svoj put ka demokraciji i prosperitetu.

Danas slavimo hrvatsku slobodu, ali ujedno se s neizmjernom zahvalnošću prisjećamo svih hrabrih vojnika, dragovoljaca i dobrih ljudi koji su svoje živote nesebično položili za svoju Domovinu. Zahvaljujući njima, 21 godinu poslije, Hrvatska je ravnopravan član NATO saveza i Europske Unije, ali prije svega demokratska zemlja okrenuta napretku.

Svim svojim prijateljima, članovima Autkluba Siget, hrvatskim građankama i građanima, a posebno hrvatskim braniteljima, srdačno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!“