AK Siget sudjelovao u projektu „Biciklom po Svetoj Klari“

Datum objave: 02.06.2017
Osnovna škola Sveta Klara uz pomoć Autokluba Siget omogućila je svojim učenicima aktivno sudjelovanje u proslavi Dana škole 1. lipnja.

IMG_2321

Projekt „Biciklom po Svetoj Klari“ osmišljen je kao obilazak dijela naselja Sveta Klara za sve zainteresirane. U obilasku su sudjelovali učenici i roditelji OŠ Sveta Klara, a pozvani su i svi ostali stanovnici naselja.

Nakon biciklističkog obilaska naselja, Autoklub Siget je organizirao biciklistički poligon i prezentaciju za učenike na školskom igralištu. Svi prisutni bili su detaljno upućeni u mnoge preventivne mjere kako biti što sigurniji prilikom sudjelovanja u prometu na biciklu.

IMG_2315

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018