Tajna uspjeha najvećeg autokluba u Hrvatskoj

Datum objave: 03.11.2016
AK Siget je već 38 godina najbolji autoklub u Hrvatskoj.

U prostorijama Autokluba Siget, u srijedu, 2. studenog 2016. godine, održana je skupština povodom 38. obljetnice osnutka Kluba.

Sveprisutnima se obratio dr. sc. Damir Škaro, predsjednik Autokluba Siget:

„Dragi partneri, prijatelji i djelatnici Autokluba Siget,

velika mi je čast i zadovoljstvo vidjeti vas večeras u ovolikom broju.

Kao što znate, kada sam prije 10 godina izabran na mjesto predsjednika Autokluba Siget, stanje koje sam zatekao bilo je alarmantno.  No, usprkos nepovoljnoj gospodarskoj situaciji, uz pomoć Uprave, djelatnika i ponajprije naših članova, riješili smo probleme i unaprijedili poslovanje.

Danas, 38 godina od osnutka Kluba, s velikim ponosom mogu reći da smo veći dugi niz godina najveći autoklub u Hrvatskoj, koji se osim s više od 33.000 zadovoljnih članova i 100.000 korisnika usluga može pohvaliti i sa zadovoljnim djelatnicima.

Bez obzira na dugogodišnju kako ekonomsku, tako i političku krizu u kojoj se zemlja nalazi, u Autoklubu Siget nećete čuti jadikovke. Mi se uspješno nosimo sa svim izazovima, unaprjeđujemo poslovanje, širimo ponudu te ćemo i dalje biti najveći i najbolji autoklub u Hrvatskoj.“

Najveće bogatstvo kompanije su njeni ljudi, stoga je posebno priznanje odano djelatnicima koji su u AK Siget već dugi niz godina te onima koji su poslovanje Kluba doveli na jednu višu razinu.

Tako su Znika Sandra, Grgić Nada i Morić Marin proslavili jubilarnih 10 godina, Tomić Goran 15 godina, Tomić Franjo 20 godina, Turkić Simo 25 godina, Trputec Zdravko i Copak Željko 30 godina, a Frkin Anđela i Vuksan Predrag jubilarnih 35 godina rada u AK Siget.

Posebno priznanje dobili su Sanja Ljubanović, Suzana Majcen, Ronald Matijević i Robert Vatrov jer su svojim poslovnim poduhvatima poboljšali poslovanje Kluba.

skupština autoklub siget

Izvješće o poslovanju iznijela je Ana Kera, članica Skupštine AK Siget. Usprkos velikoj konkurenciji na tržištu asistencija, članstvo i dalje raste te je dosegnuta brojka od 33.300 članova.

  • Stanica za tehnički pregled je po broju pregledanih osobnih vozila broj jedan u Hrvatskoj.
  • Odlične rezultate bilježi i služba pomoći na cesti koja je ove godine pružila vozačima preko 7000 intervencija što je 10% više nego lani.
  • Autoškola Siget najveća je u Hrvatskoj – po broju instruktora i po broju educiranih vozača.
  • Zastupanje u osiguranju Siget d.o.o. najveća je agencija za osiguranje u Hrvatskoj te je 100% u vlasništvu Autokluba Siget.
  • Turizam je još jedna djelatnost koju pruža Autoklub Siget. 2007. Kupljena je prva jedrilica, a 2014. Nabavljen je katamaran, te su oba plovila do sada donijela čisti prihod Klubu, a planira se izgradnja i turističkog naselja – kampa.

Uz sve navedene podatke jasno je da je pred Autoklubom Siget svjetla budućnost.

 

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018