Autoklub Siget – HAK sudjelovao na Danima policije 2017.

Datum objave: 03.10.2017
Autoklub Siget – HAK sudjelovao je na manifestaciji „Kako je biti policajac“ povodom Dana policije 2017. na zagrebačkom Jarunu.

dp5

Manifestaciju su obišli premijer Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Dan je bio ispunjen cjelodnevnim programom i aktivnostima organiziranim od Ministarstva unutarnjih poslova, gdje je bio predstavljen rad mnogih rodova policije.

Posjetitelji su pored mnogih zanimljivosti mogli isprobati simulator prevrtanja, gdje se iz prve ruke može vidjeti važnost sigurnosnog pojasa u autu.

Za zaštitu djece, mladih i ostalih najranjivijih sudionika u prometu Autoklub Siget je postavio biciklistički poligon, na kojemu su oni najmlađi mogli naučiti kako sigurno upravljati biciklom u prometu.

DP2

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018