Autoklub Siget – HD osvojio prvenstvo Hrvatske u veteranskom nogometu

Datum objave: 03.10.2017
U Poreču je od 29.9.-1.10.2017. održano 18. Prvenstvo Hrvatske u veteranskom nogometu.

vnk4

Sudjelovalo je 26 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske, a nakon prolaska skupine i knock-out faze natjecanja, finale su igrali Autoklub Siget – HD protiv NK Lokomotive.

Nakon sjajnog finala ispunjenog mnogim prilikama, konačni rezultat bio je 1:1, te se pobjednik odlučivao penalima.

Momci  iz Autokluba Siget – HD pokazali veću smirenost i efikasnost u izvođenju penala, te tako po šesti put u svojoj povijesti odnijeli doma titulu prvaka Hrvatske.

Pehar prvaka uručio je viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić, naglasivši kako je ovo prvenstvo izvrsna promocija nogometa i Hrvatske ne samo u Europi, već u cijelome svijetu. Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro u pobjedničkom govoru rekao je kako je sudjelovao  3 olimpijade i osvojio brojna odličja tijekom svoje sportske karijere,  ali mu je ovo jedna od najdražih medalja.

vnk3

Za najboljeg igrača prvenstva izabran je Željko Ačkar iz Autokluba Siget, a titula najboljeg vratara zasluženo je dodijeljena Igoru Vidakoviću koji je obranio ključni penal i tako svojoj ekipi osigurao naslov prvaka.

Pored izvrsnih sportskih rezultata, Autoklub Siget poznat je kao najveći autoklub u Hrvatskoj, sa preko 35.000 članova i 100.000 zadovoljnih korisnika usluga. Siget također drži  i najveću Autoškolu u cijeloj Hrvatskoj, koja iz godine u godinu osposobljava najveći broj novih vozača.

vnk1

 

Iz iste kategorije