Autoklub Siget na zagrebačkom Auto Show-u

Datum objave: 05.04.2016
Zagrebački Auto Show otvara svoja vrata nakon osam godina na Zagrebačkom velesajmu. U paviljonu 7a, odmah kraj atraktivnih automobila Rimac, smjestio se prostor MUP-a koji nas je ljubazno ugostio.

Od utorka, 5. travnja do nedjelje, 10 travnja posjetitelji će moći doznati sve o cjelokupnoj ponudi AK Siget, kao i o svim nadolazećim akcijama i pogodnostima. Osim jedne od najvećih autoškola sa čak 20 instruktora i atraktivnim voznim parkom, AK Siget se može pohvaliti i uslugom osiguranja jer pod njegovim krovom smjestilo se više osiguravajućih kuća pa korisnici, pri dolasku na tehnički pregled mogu odabrati iz široke ponude osiguravatelja onoga koji u potpunosti zadovoljava njihove potrebe. Svi zaintesirani za godišnje članstvo u AK Siget, kojim ostvaruju brojne pogodnosti, na Sajmu će moći ispuniti pristupnicu i osvojiti neki od darova.

U subotu i nedjelju kod paviljona 11 na vanjskom prostoru AK Siget će predstaviti i dva simulatora pa će posjetitelji imati priliku isprobati simulaciju prevrtanja vozila ili sudara. Vjerujemo da će ovo iskustvo pokazati koliko je važno voziti pažljivo, uz ograničenje brzine kako bi se izbjegle spomenute nezgode.

Vidimo se na Auto Show-u !aš2

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018