Autoklub Siget ugostio natjecatelje državnog natjecanja „Sigurno u prometu“

Datum objave: 23.05.2017
Natjecatelji „Sigurno u prometu“ iz sjevernog dijela Hrvatske ugošćeni su u Autoklubu Siget prije polaska na državno natjecanje u Zadar.

aks3

Ovogodišnje državno natjecanje „Sigurno u prometu“ održava se u Zadru od 23. do 26. svibnja, a prije polaska svi natjecatelji iz Grada Zagreba, Krapinsko zagorske i zagrebačke županije, Osijeka i Virovitice ugošćeni su od strane Autokluba Siget na domjenku i kratkom druženju.

Pozdravne govore održali su predsjednik Autokluba Siget dr.sc. Damir Škaro i profesor fakulteta Prometnih znanosti u Zagrebu prof.dr.sc. Marinko Jurčević. Damir Škaro održao poželio je sreću svim natjecateljima te istaknuo kako je iznimno bitno poznavati propise i sigurno se ponašati u prometu.

Na natjecanje iz sjevernog dijela Hrvatske ide 90 učenika i učenica sa 52 nastavnika.

aks2

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018