IZABRAN NOVI UPRAVNI I NADZORNI ODBOR AUTOKLUBA SIGET ZA MANDAT 2018.-2022. godine

Datum objave: 16.04.2018
12.4.2018. održana je redovna i izborna skupština Autokluba Siget na kojoj je po peti put za Predsjednika AK Siget izabran dr.sc. Damir Škaro kao i njegov zamjenik prof. dr.sc. Marinko Jurčević!!! Dr.sc. Damir Škaro po prvi puta je izabran za Predsjednika AK Siget još 2004. godine. Nedugo nakon toga dao je ostavku, te je na izvanrednoj sjednici Skupštine AK Siget 2006. godine ponovno izabran za predsjednika. Isto tako, povjerenje Skupštine za vođenje Kluba dobio je i slijedeća tri mandata - 2010., 2014. te 2018. godine.

Dr.sc. Damir Škaro nakon izbora zahvalio se svim skupštinarima na povjerenju koje su mu dali te iznio svoja razmišljanja gdje vidi klub u budućnosti. Osim povećanja broja usluga u svim segmentima poslovanja kluba, naglasak je bio na novim proizvodima koji će zaokružiti lepezu usluga za sve motorizirane vozače, članove kluba. Pod novim proizvodima naglašene su turističke usluge u smještaju motoriziranih vozača i iznajmljivanju brodova.

Skupština Autokluba Siget-22

U Upravnom odboru AK Siget došlo je do jedne izmjene u odnosu na prethodno razdoblje, gospodin Josip Klemm, dugogodišnji član Upravnog odbora, dobio je povjerenje Skupštine te je izabran za člana Nadzornog odbora AK Siget iduće četiri godine. Na njegovo mjesto u Upravni odbor imenovan je legendarni trener vatrenih, Miroslav Ćiro Blažević.

Skupština Autokluba Siget-41

Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro iznio je odlične rezultate rada u prošloj 2017. godini koji potvrđuju rast svih usluga u odnosu na isto razdoblje 2016. godine.

Skupština Autokluba Siget-22

Osvrnuo se kroz izvješće o radu na uspješne poslovne rezultate u 2017. godini, koja je ujedno i najuspješnija godina od osnutka 1978. godine. Svoje izlaganje izvještaja o radu završio konstatacijom da su sve službe od Tehničkog pregleda, Autoškole, Članstva, Službe pomoći na cesti, Siget nautike i Osiguranja, polučile bolje rezultate nego godinu ranije. U izvješću se dotaknuo velikih ulaganja koje AK Siget kroz godinu investirao u pokretnu i nepokretnu imovinu.

Skupštini je predočeno a zatim i usvojeno financijsko izvješće, izvješće ovlaštenog revizora te izvješće Nadzornog odbora o radu AK Siget u 2017. godini. Osim navedenog usvojene su još dvije dopune – dopuna Statuta Autokluba Siget i dopuna Poslovnika o radu Izborne skupštine.

Skupština Autokluba Siget-18

Skupština Autokluba Siget-50

Iz iste kategorije