Javna tribina “Sigurnost djece u prometu”

Datum objave: 07.09.2016
Povodom početka nove školske godine u četvrtak, 08. rujna održat će se javna tribina na kojoj će u ime Autokluba Siget prisustvovati Predsjednik dr.sc. Damir Škaro.

Još jedna u nizu javnih tribinih organiziranih od strane MUP-a održat će se 08. rujna 2016., s početkom u 13 sati u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Tribina pod nazivom „Sigurnost djece u prometu“ okupit će stručnjake iz različitih područja koji su kroz svoje poslovanje usko povezani sa sigurnošću u cestovnom prometu te koji će osvijestiti javnost o alarmantnim podacima vezanim uz opasnosti na cesti te važnosti poznavanja i pridržavanja prometnih propisa.

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018