Nagrađeni najsavjesniji vozači

Datum objave: 06.08.2015
autoklub siget damir škaro
U sklopu akcije„Dan ljubaznosti u prometu“ u Autoklubu Siget održana je završna dodjela pohvala i prigodnih nagrada najsavjesnijim vozačima.

11252496_537777073028456_3943122628979377512_o

Učenici Škole za cestovni promet su 29. svibnja 2015. nadzirali poštivanje prednosti pješaka na pješačkim prijelazima, nakon čega su najsavjesnijim vozačima proglašeni:
ANTUN KRIVOŠIĆ, JOSIP KEKIĆ, MILJENKO BUKOVAC, VEDRANA MEĐIMOREC, ANĐELKO KOŠČAK, LIDIJA DEKOVIĆ, MARIJAN TAKAČ, KRUNO KRČELIĆ, SANDRA DODIG MIŠETIĆ I MIRA MARTINEC.

Organizatori i ovogodišnje akcije bili su Služba za sigurnost cestovnog prometa PU zagrebačke, Turistička zajednica grada Zagreba, Škola za cestovni promet i Autoklub Siget.

U ime organizatora prisutnima su se obratili predsjednik AK Siget dr.sc. Damir Škaro i Viktor Forjan iz PU zagrebačke.

„Obzirom da smo svjedoci svakodnevnih opasnosti koje vrebaju u prometu, ovakvi projekti preventive od iznimnog su značaja. Kroz dan ljubaznosti, ovih 10 najljubaznijih vozača Grada Zagreba svojim su ponašanjem pokazali da je vozačka kultura glede propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu na visokom nivou. Glavni cilj akcije je poticanje tolerantnijih odnosa između pješaka i vozača, odnosno poticanje vozača na poštivanje prednosti pješaka na pješačkim prijelazima, jer svi se mi, kao i članovi naših obitelji, svakodnevno nalazimo i u ulozi pješaka, koji su najugroženiji sudionici prometa. Najljubazniji vozači zaslužili su priznanje i simbolične nagrade jer su svijetli promjer vozačke kulture koja je neophodna na gradskim ulicama.“, rekao je dr. sc. Damir Škaro

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018