Održana 4. redovna Skupština Autokluba Siget

Datum objave: 19.10.2017
U utorak, 17.10.2017. održana je 4. redovna Skupština Autokluba Siget.

skaro

Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro iznio je uspješan rad Kluba u protekloj godini, kao i kvalitetne poslovne planove za budućnost.

Prikazano je financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora o radu AK Siget u 2016. godini, te je također usvojen financijski plan za 2018. godinu.

Na skupštini je izabran i novi član Upravnog odbora Autokluba Siget – savjetnik predsjednice Republike Hrvatske, doc.dr.sc. Tomislav Madžar, koji se u svome govoru zahvalio na izboru, te rekao kako će mu biti čast sudjelovati i doprinijeti kvalitetnom radu Autokluba Siget.

madzar

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018