ODRŽANA JE NOVA USPJEŠNA AKCIJA – „POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE“

Datum objave: 14.09.2018
Dana 12. rujna 2018. u Zagrebu s početkom nove školske godine provedena je još jedna akcija pod nazivom „Poštujte naše znakove“, s primarnim ciljem edukacije djece na temu prometne sigurnosti.

Ovaj edukativno–preventivni događaj, održan ispred Hrvatskog narodnog kazališta, u organizaciji  Ministarstva unutarnjih poslova i Autokluba Siget bazirao se ne samo na učenju djece u svijetu cestovnog prometa, nego i na njihove roditelje, odnosno sve ostale vozače. Međutim, posebni naglasak bio je na onim najneiskusnijima u prometu – prvašićima.

pnz20183

Najveći Autoklub u RH s najvećom autoškolom u Hrvatskoj pridružio i ovoj manifestaciji, pripremivši prometni poligon na kojem su djeca pokazala svoje znanje u vožnji biciklima i romobilima. Kao nagradu za uspješno svladavanje poligona, djeci su uručeni promotivni i edukativni pokloni.

Uz organizatore, manifestaciju su podržali i Kazalište Tvornica lutaka, Hrvatsko društvo skladatelja, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski autoklub, i drugi partneri iz Nacionalnog programa sigurnosti na cestama.

pnz2018

Iz iste kategorije