ODRŽANO SVEČANO DRUŽENJE SA STIPENDISTIMA

Datum objave: 03.01.2018

Dana 03.01.2017. u Autoklubu Siget održano je svečano druženje sa stipendistima Autokluba Siget. Druženje je organizirao predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro, koji se obratio prisutnima govorom dobrodošlice:

„Najljepši dio uspješnog poslovanja jest prilika da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Uvijek smo se trudili i u budućnosti ćemo također biti socijalno osjetljivi i pružati pomoć potrebitima u svakoj mogućoj prigodi.

Veliko mi je zadovoljstvo što mogu reći kako smo protekle godine, pored mnogih donacija u humanitarne svrhe, također uspjeli redovito davati 11 stipendija, većinom djeci s posebnom potrebama i djeci bez roditelja, tj. onima kojima je svaka vrsta pomoći od iznimne važnosti.“

Nakon emotivne blagdanske i Novogodišnje dobrodošlice predsjednika dr.sc. Damira Škare, stipendisti su se pojedinačno toplo i od srca zahvalili  na pomoći te se druženje sa stipendistima nastavilo u toplom razgovoru te razmjenom iskustava i doživljaja tijekom protekle godine. Nakon druženja, svaki stipendist je ujedno dobio i prigodni poklon od Autokluba. Ovakve su prigode iznimno dobra prilika da se podsjetimo kako je od velike važnosti pomagati svome bližnjemu, jer sreća na licima onih kojima se pomogne nema svoju cijenu.

stipend

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018