Održano XXV. po redu natjecanje Sigurno u prometu

Datum objave: 05.05.2017
U organizaciji Grada Zagreba, Hrvatskog Autokluba, Autokluba Siget, Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave zagrebačke, u petak, 5.5.2017. u OŠ Lovre pl. Matačića organizirano je XXV. po redu natjecanje Sigurno u prometu i XX. natjecanje školskih prometnih jedinica.

zrtva

Uvodnu riječ održala je ravnateljica škole Zdenka Kapović koja je pozdravila sve prisutne i napomenula kako je ovo prvi puta u preko 20 godina da je na dan natjecanja kišno vrijeme pa će iz tog razloga natjecanja biti održana unutar škole umjesto izvana.

Predsjednik Autokluba Siget dr.sc. Damir Škaro obratio se prisutnima rekavši kako je zadaća svakog učenika i natjecatelja pokazati znanje i vještine u području prometne kulture i pokazati vještine upravljanja biciklom. Naglasio je kako su ovo počeci razvijanja kulture na prometnicama i kako je bitno sudjelovati, a još bolje pobijediti.

Natjecanju Sigurno u prometu prisustvovalo je 16 osnovnoškolskih ekipa, a rezultati su bili sljedeći:

 

Najbolje ekipe:

  1. OŠ Gustava Krkleca (536 bodova)
  2. OŠ Ivana Granđe (517 bodova)
  3. OŠ Sesvete (502 boda)

Najbolji dječaci:

  1. Ognjen Škarić (OŠ Gustava Krkleca), 142 boda
  2. Noah Gotić (OŠ Dragutina Domjanića), 134 boda
  3. Marijano Radić (OŠ Sesvete), 132 boda

Najbolje djevojčice:

  1. Nina Malić (OŠ Gustava Krkleca), 148 bodova
  2. Karla Tušek (OŠ Ivana Granđe), 140 bodova
  3. Jana Krišto (OŠ Sesvete), 134 boda

Čestitamo svim pobjednicima te im želimo puno sreće na državnom natjecanju koje će se održati krajem svibnja u Zadru!

IMG_8046

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018