Proslava Dana Autokluba Siget

Datum objave: 04.11.2015
Svečana Skupština povodom 37. obljetnice Autokluba Siget.

Skupština_2015 (2)

Uručene su nagrade radnicima s 10, 20, 25 i 30 godina neprekidnog radnog staža u AK Siget.

10 godina: Slađana Ćosić, Ilija Gavran, Lino Borić, Andrija Palac, Marinko Čališ, Mario Cvitanović

20 godina: Vesna Debelić, Ivan Hodak, Ana Marija Dugandžić,

25 godina: Frano Bošnjak

30 godina: Lidija Lovrić, Miljenko Morić, Martin Poljovka

Posebna nagrada dodijeljena je našem nadzorniku tehničke ispravnosti vozila Marku Stanisavljeviću koji je u listopadu ove godine proglašen prvakom Hrvatske u autoslalom utrkama.

Skupština_2015 (1)

Velika mi je čast, ali i osobito zadovoljstvo obratiti vam se u povodu 37. obljetnice osnutka  Autokluba Siget. Posebno sam ponosan što sam predsjednik Autokluba  Siget posljednjih 10 godina. Zahvaljujem se članovima Autokluba na ukazanom povjerenju. Ova dužnost ujedno je i čast i velika obaveza. Naime, prije 10 godina zatečeno stanje bilo je alarmantno. Ipak, uz pomoć i Uprave i djelatnika, ali ponajprije naših članova, uspjeli smo riješiti većinu problema, unaprijediti poslovanje i proširiti ponudu, a posebno sam ponosan što osim zadovoljnih korisnika naših usluga, imamo i zadovoljne djelatnike

Skupština_2015

Među uzvanicima bili su gosti iz društvenog, sportskog i kulturnog života Grada Zagreba, kao i dugogodišnji vjerni partneri i suradnici Autokluba Siget.

 

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018