Redovna Skupština Autokluba Siget

Datum objave: 16.03.2016
U utorak, 15. ožujka održana je redovna Skupština Autokluba Siget koju je vodio predsjednik Upravnog odbora Autokluba Siget dr.sc. Damir Škaro.
Sjednici su prisustvovali članovi Skupštine te djelatnici Autokluba Siget.

Nakon usvajanja radnih tijela Skupštine iznešeno je i usvojeno izvješće Verifikacijske komisije i usvajanje dnevnog reda. Predsjednik Autokluba Siget podnio je izvješće o radu Kluba za 2015. godinu prema kojem je zaključno da je Klub pozitivno i uspješno poslovao u svim odjelima, te je prethodna godina završena u financijskom pozitivu.

IMG_3054

Podneseno je i revizorsko izvješće prema kojem svi financijski izvještaji u svim značajkama pružaju realnu i objektivnu sliku, te iz tog razloga je dano pozitivno mišljenje, bez ograde i primjedbi na rad AK Siget. Ističe profesionalan odnos u radu od  strane zaposlenika i Uprave Autokluba Siget.

Zatim je uslijedilo Izvješće Nadzornog odbora o radu AK Siget kojeg je prezentirao predsjednik Nadzornog odbora  prof.dr.sc. Ivan Dadić.

IMG_2979

U dijelu rasprave o podnesenim izvješćima, s komenatrima su se uključili članovi Skupštine gdje su pojedinci iznjeli zadovoljstvo, i istaknuli da su impresionirani rezultatima poslovanja i uputili čestitke Upravi Kluba. Također, je istaknut prijedlog za suradnju od strane Prometnog fakulteta u Zagrebu, te uključivanje u projekte koji imaju cilj prevencije i smanjenja broja prometnih nesreća kao i potenciranje svijesti vozača o sigurnosti u prometu.

Prema sljedećim točkama dnevnog reda uslijedilo je Usvajanje izvješća o radu i financijskog izvješća AK Siget za 2015. zatim usvajanje plana rada i financijskog plana AK Siget za 2016. godinu te donošenje Statuta Autokluba Siget.

Kao zaključak svega navedenog, Predsjednik konstatira kako je 2015. godina bila najuspješnija u povijesti Autokluba Siget.

Predsjednik zahvaljuje svima na još jednoj uspješnoj poslovnoj godini te ističe kako će AK Siget uz podršku svih članova Skupštine i dalje biti najveći i najbolji autoklub u Hrvatskoj, a na zadovoljstvo svojih brojnih članova i korisnika usluga.

 

IMG_3074

 

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018