Svečano obilježavanje 15. jubilarne nove Uprave AK Siget

Datum objave: 18.06.2019
Na današnji dan 18. lipnja, 2004. godine, dr. sc. Damir Škaro izabran je za Predsjednika AK Siget. Tek 6 mjeseci kasnije nakon upravnog postupka omogućeno mu je upravljanje Klubom. Revizijom je utvrđeno kako je Klub ukupno u minusu preko 12 milijuna kuna. U samo četiri godine dobrom poslovnom strategijom vraćeni su svi dugovi te je danas AK Siget u plusu onoliko koliko je prije 15 godina bio u minusu.

Velikim zalaganjem i predanim radom svih radnika AK Siget istaknuo se kao najveći Autoklub u Hrvatskoj s najvišom razinom vrhunske kvalitete i usluge. O tome najbolje svjedoči podatak kako je nova Uprava preuzela Autoklub s oko 18.000 članova dok danas isti broji više od 35.000.

Sve službe Kluba: Stanica za tehnički pregled, Služba pomoći na cesti, dvije autoškole, članstvo i osiguranje iz godine u godinu bilježile su razvoj i napredak svog poslovanja čime je dan još veći poticaj i za daljnje uspjehe. Ovaj višegodišnji napor okrunjen je krajem prošle godine otkupom zgrade u kojoj se nalazi Autoklub Siget, što je svih 15 godina bio cilj ove Uprave.

Nakon službenog dijela obilježavanja ovog svečanog dana nastavljeno je neformalno druženje svih uzvanika ove svečanosti.

Svečanosti su prisustvovali svi članovi Upravnog i Nadzornog odbora a nazočnima su se obratili dr. sc. Damir Škaro, Predsjednik AK Sigeta, doc. dr. sc. Tomislav Madžar, savjetnik Predsjednice Republike Hrvatske za sport i zdravstvo te dr. sc. Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba koji je prenio pozdrave gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Svakako moramo napomenuti još jedan veliki uspjeh: Veteranski nogometni Klub ”Autoklub Siget – Hrvatski dragovoljac” koji je u posljednih deset godina 6 puta osvojio prvenstvo Hrvatske a jučer je po 8. put postao prvak Zagreba, što je s velikim zadovoljstvom pozdravio i ”trener svih trenera”  legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018