UDRUGA DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA REPUBLIKE HRVATSKE ZAHVALILA SE PREDSJEDNIKU AK SIGET, DR.SC. DAMIRU ŠKARI NA VELIKODUŠNOJ DONACIJI

Datum objave: 08.06.2018
Predstavnici Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Dubravka Kutleša Herljević i Đuro Deček zahvalili su se predsjedniku Autokluba Siget dr.sc. Damira Škaru na brizi i ljubavi prema djeci suboraca.

UDVHR dr.sc.Damir Škaro2

U Gastro Globusu održala se podjela nagrada te je predsjednik dr. sc. Damir Škaro osobno uručio računala djeci suboraca, a pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost još jednom se zahvalila predsjedniku:

Više nemamo riječi kojima bismo Vam se zahvalili za brigu i ljubav prema djeci svojih suboraca. Već 10 godina pomažete onoj djeci kojoj je Vaša pomoć potrebna, a danas je takvih kao što ste Vi vrlo malo.“

Autoklub Siget pored svojih uslužnih djelatnosti čiju kvalitetu potvrđuje preko 35.000 članova, također pomaže društvu mnogim humanitarnim donacijama.

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018