Udruga slijepih USKA dodijelila priznanje predsjedniku AK Siget, dr.sc. Damiru Škari

Datum objave: 07.12.2017
Predstavnici Udruge slijepih USKA Mirsad Bećirović, Romija Radočaj Naglić i Tanja Matešić posjetili su predsjednika Autokluba Siget dr.sc. Damira Škaru kako bi mu uručili priznanje za njegov humanitarni rad i doprinos integraciji slijepih osoba u društvo.

uska1

Autoklub Siget pored svojih uslužnih djelatnosti čiju kvalitetu potvrđuje preko 35.000 članova, također pomaže društvu mnogim humanitarnim donacijama.

Predsjednik Udruge slijepih USKA, Mirsad Bećirović, trofejni je slijepi majstor borilačkih sportova i judo reprezentativac, te je kroz ovaj oblik suradnje predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro htio izraziti podršku i poštovanje slijepim osobama, pomažući Bećirevićevoj misiji da poboljša položaj i status slijepih osoba i djece članova USKA-e.

Povodom šest godina uspješne suradnje Autokluba Siget i Udruge slijepih USKA, njezini predstavnici odlučili su predsjedniku Autokluba Siget, dr.sc. Damiru Škari, uručiti priznanje za doprinose Udruzi.

“Vjerujemo da će ovaj pozitivan primjer dugogodišnjeg prijateljstva, partnerstva i suradnje potaknuti i druge poslovne subjekte na društveno-odgovorno ponašanje”, poručili su iz udruge USKA.

 

uska2

 

 

Iz iste kategorije

Društveno korisni

MUP, AUTOKLUB SIGET I TURISTIČKA ZAJEDNICA NAGRADILI NAJLJUBAZNIJE VOZAČE POVODOM AKCIJE “DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU 2018.”

U četvrtak 14.06.2018 u 12:00 sati u prostorijama Autokluba Siget, najvećeg autokluba u Hrvatskoj, održana je prigodna svečanost na kojoj su uručene pismene pohvale te prigodne nagrade Autokluba Siget i Turističke zajednice Grada Zagreba najljubaznijim vozačicama i vozačima u preventivnoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja se dvadeset i drugu godinu zaredom održava povodom dana Grada Zagreba.
14.06.2018