Tehnički pregled

T: 01 6502 277

T (kontrolori): 01 6502 262

T (blagajna):  01 6502 261

 

pon-pet  6:30 – 20:00 sati

subotom 6:30 do 14:00 sati

Stanica za tehnički pregled Autokluba Siget jedna je od najvećih u Hrvatskoj. Odličnu organizaciju, stručne djelatnike i najvišu kvalitetu obavljanje usluge potvrđuje i ISO 9001 certifikat. Uvjerite se!

 

Ako niste u mogućnosti sami odvesti vozilo na tehnički pregled, umjesto vas to može učiniti netko drugi pod uvjetom da pri sebi ima važeću osobnu iskaznicu vlasnika vozila, svoju osobnu iskaznicu, knjižicu vozila i prometnu dozvolu.

Za produžetak registracije vozila potrebno je imati i novu policu osiguranja vozila koju također s istim dokumentima možete sklopiti kod nas.

Uz redoviti tehnički pregled, u stanici se obavlja i preventivni tehnički pregled (vozila rent a car-a, vozila autoškola, taksi vozila) kao i izvanredni tehnički pregled (pregled vozila nakon oštećenja ili nakon isključenja iz prometa).

Registracija

Naše ljubazno osoblje rado će vam pomoći kako biste brzo i jednostavno registrirali svoje vozilo ili produljiti prometnu uslugu, a stoji vam na raspolaganju i za sve dodatne informacije.

Produljenje važenja prometne dozvole za vozilo fizičkih osoba možete obaviti kao vlasnik uz predočenje osobne iskaznice ili za drugu osobu uz predočenje dokumenata vlasnika ili punomoć. Želite li produljiti važenje prometne dozvole za vozila pravnih osoba potrebno je priložiti i ovlaštenje (punomoć) za obavljanje istoga.

Napominjemo da se prva registracija vozila ovjerava u policijskoj upravi. U tom slučaju potrebno je prvo doći u stanicu za tehnički pregled gdje se pripremaju dokumenti koji se nose u policijsku upravu na ovjeru. S ovjerom se u stanici za tehnički pregled preuzimaju registracijske pločice.

Što je potrebno za prvu registraciju?

  1. dokaz o vlasništvu vozila (račun, ovjereni kupoprodajni ugovor, carinsku deklaraciju i slično)

  2. osobna iskaznica vlasnika vozila, registracijski list (dokaz o tehničkoj ispravnosti vozila)

  3. plaćena polica obveznog osiguranja (AO)

Načini plaćanja

Načini plačanja
Načini plačanja
Načini plačanja
Načini plačanja
Načini plačanja
  • gotovina
  • karticama (American express, Maestro, MasterCard, Diners)