PRIJAVITE SE NA EF-ULTRA 2 SIMULATOR VOŽNJE!

Siget je prva autoškola u Hrvatskoj koja ima simulator vožnje, kako bi svojim polaznicima omogućila što bolje i kvalitetnije učenje, te ih adaptirala na razne uvjete i situacije u vožnji.

Autoškola Siget dobila je novi EF-ULTRA 2 simulator vožnje koji će njenim polaznicima omogućiti jedinstveno, dosad neviđeno iskustvo prilikom pohađanja autoškole. Kao najveća autoškola uvijek nam je cilj biti korak ispred svih, te smo iz tog razloga odlučili modernizirati svoju autoškolu simulatorom, kakav nema nitko drugi u Hrvatskoj.

Simulator je izvrstan način za dodatnim proširenjem iskustva prilikom učenja vožnje, a samim time i poboljšanja vozačkih sposobnosti.

Obuka na simulatoru ima cilj osposobiti vozača za snalaženje u svim situacijama u prometu, odnosno suočiti ga i upoznati s istima te izbjeći nesigurnosti i strahove kod mladih vozača.

Suočite se sa riskantnim i opasnim situacijama,  koje mogu nastati prilikom vožnje u – potpuno sigurnim uvjetima na simulatoru i naučite kako smireno reagirati u okolnostima u kojima ste se našli.

Simulator nudi niz mogućnosti – odabir raznih vrsta vozila, promjenu vremenskih uvjeta na cesti,  preko 200 kilometara raznih okruženja, te još mnogo, mnogo toga…

Već prvoga dana svi su mladi vozači bili oduševljeni.

Kandidati koji su odvozili svoj 20. sat vožnje mogu isprobati naš simulator.

IMG_8349

Prijave se rade putem e-maila: predavac@aksiget.hr