Unajmite vrhunske jedrilice naše flote i uživajte u čarima jedrenja!

Uživate gledajući prekrasne jedrilice kako bešumno klize pučinom? Privlači vas pomisao da uživate na nekoj od njih ali vam se čini da je jedrenje skupo, komplicirano, te namijenjeno samo imućnima i povlaštenima? Završite tečaj za voditelja brodice i uvjerite se da nije tako.

Znate li da je naše more jedna od najpopularnijih svjetskih nautičkih destinacija? Usprkos ljepoti našeg mora i otoka, sezona jedrenja na Jadranu traje svega nekoliko mjeseci. Međutim, predsezona i postezona su najbolja razdoblja za kvalitetno jedrenje, a u tom razdoblju je i znatno povoljnije.

 

Tečajevi za voditelja brodice

Informacije:                                                                                                                                                                                       autoskola@aksiget.hr
T: 01 6502 254

Sljedeći tečaj: 20.7.2024. u 9.00 h

 

 

Organiziramo tečajeve za voditelja brodice B kategorije.
Sljedeći tečaj za voditelja brodice B kategorije održati će se 20. srpnja 2024. s početkom u 9.00 sati. 

 

Dugogodišnje iskustvo predavača, kako teoretsko tako i praktično, pomoći će vam da u cijelosti savladate potrebna znanja. Tečajeve organiziramo kroz cijelu godinu, jednom mjesečno ili prema zahtjevima kandidata, uglavnom subotom s početkom u 9:00 sati.

Teoretska nastava održava se u klimatiziranim kabinetima opremljenim nastavnim pomagalima u sklopu AK SIGET, Siget 17.

U cijene tečajeva nisu uključeni materijali za učenje, odnosno priručnici za polaganje ispita za voditelja brodice. Svi polaznici na dan predavanja imaju mogućnost kupiti priručnik za pripremu ispita po cijeni od 15 €.

Predavači su profesionalni pomorci – kapetani duge plovidbe i inženjeri odnosnih struka.

Ispit za voditelja brodice kategorije B polaže se u Zagrebu, Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14. ili u nekoj od Lučkih kapetanija.

 

Cijena tečaja za upravljanje brodicom kategorije B iznosi 100,00 €.

 

Program predavanja:

  1. pomorska plovidba (navigacija)

  2. pomorstvo, propisi i meteorologija

  3. motoristika i zaštitne mjere

  4. manevriranje brodicom, sigurnost plovidbe i pružanje prve pomoći