Brzo i pouzdano do polica osiguranja

T: 01 6502 292
E: osiguranje@aksiget.hr

pon-pet: 07:00 – 20:00 h
PAUZA: 13:00 – -14:00

sub: 07:00-13:30 h

Agencija za zastupanje u osiguranju Siget pružit će vam brzu, pouzdanu i potpunu uslugu ugovaranja svih vrsta automobilskih osiguranja. Zastupamo vodeće osiguravajuće kuće u Hrvatskoj.

Zahvaljujući specifičnim stručnim znanjima i bogatom iskustvu u radu s tisućama zadovoljnih korisnika, naši će vam djelatnici pomoći odabrati najpovoljnije i najbolje osiguranje primjereno vašim potrebama, poštujući pri tom vaše želje i pravila struke.

Iz naše bogate ponude izdvajamo:

 • Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

  Štiti vas od odgovornosti prema trećim osobama u slučaju tjelesnih ozljeda, narušavanja zdravlja ili smrti osobe te uništenja, odnosno oštećenja stvari. Treće osobe su i pješaci i osobe u drugom vozilu, ali i vaša obitelj te ostali suputnici u vašem automobilu, stoga je vrlo važno kome povjeravate ovo osiguranje. Omogućili smo plaćanje premije u više obroka (čekovi, kreditne i debitne kartice), a osobe s tjelesnim invaliditetom ostvaruju popuste od 15-20%.

 • Autonezgoda

  Osigurajte sebe kao vozača i putnike od posljedica nesretnog slučaja uz mogućnost biranja visine osiguranih svota. Ova polica pruža zaštitu ne samo za vrijeme vožnje, dok upravljate motornim i drugim vozilima, već vas osigurava i u slučaju drugih aktivnosti : – utovaru i istovaru teretnog vozila ili prikolice koji su u neposrednoj vezi s motornim vozilima u prometu, pri radu s priključnim strojem kojem motorno vozilo daje pogonsku snagu, manipulaciji vozilom koje je u neposrednoj vezi s prometom. Osigurani rizici su: smrt od nesreće, invaliditet (trajni ili potpuni) a pokriveni su i troškovi liječenja.

 • AO plus

  U većini prometnih nezgoda, šanse su 50-50% da će jedan od sudionika biti taj koji je prouzročio nesreću i snositi odgovornost. Prometna nezgoda se može dogoditi i najpažljivijim vozačima, ponekad je dovoljan samo trenutak nepažnje. U slučaju da ste kao vozač vi krivi ili suodgovorni za nastalu prometnu nezgodu, jamčimo vam naknadu štete koju ste pretrpjeli zbog tjelesnih ozljeda, uz minimalni dodatni izdatak pri ugovaranju police.

 • Kasko osiguranje

  Dodatno se osigurajte od nepredviđenih troškova. Kasko osiguranje pokriva materijalnu štetu nastalu na vašem vozilu – u slučajevima da ste kao vozač vi krivi ili suodgovorni za nastalu prometnu nezgodu te ako je vaše vozilo uništeno ili oštećeno bez vašeg znanja.

 • Putno osiguranje

  Krećete na put? Kako biste sebi i vašoj obitelji osigurali potpunu zdravstvenu njegu i naknadu troškova liječenja hitnih slučajeva u inozemstvu, ugovorite pojedinačnu policu putnog zdravstvenog osiguranja i bezbrižno se prepustite istraživanju destinacije.