Služba pomoći na cesti

Od 0h do 24 h
zovite na broj 1987!

Možda o ovoj usluzi ne razmišljate kada je sve kako treba. Ipak, dobro je znati da su vam i u trenucima problema s vašim vozilom, iskusni i djelotvorni djelatnici naše Službe za pomoć na cesti pri ruci.

Svakim danom od 0 do 24 sata Služba pomoći na cesti AK Siget pomoći će vam u osposobljavanju vozila za vožnju ili ukoliko je to potrebno –  za odlazak do prvog servisa.

Bilo da se radi o dijagnozi kvara, popravku, istakanju i zbrinjavanju pogrešno utočenog goriva ili otvaranju zaključanog vozila, stručno osoblje pružiti će vam kvalitetnu uslugu. Uslugu pomoć na cesti član može koristiti višekratno tijekom članske godine, uz uvjet da je u trenutku nastanka potrebe za uslugom član upravljao vozilom ili se nalazio u vozilu, te je pozivom na besplatni telefon 1987 zatražio pomoć na cesti i sačekao pružanje usluge.

Naknade za usluge:

 • PAUŠAL dijagnoza kvara i/ili popravak, do 30 minuta rada i do 20 km – 250,00 kn

 • PAUŠAL istakanje i zbrinjavanje pogrešno utočenog goriva, do 60 minuta rada i do 20 km – 500,00 kn

 • PAUŠAL otvaranje zaključanog vozila, do 60 minuta rada i do 20 km, klasično – 300,00 kn

 • PAUŠAL otvaranje zaključanog vozila, do 60 minuta rada i do 20 km, vozila s elekt. blokada – 500 kn

 • Do 30 minuta rada mehaničara na cesti – 90,00 kn

 • Do 60 minuta rada mehaničara na cesti – 180,00 kn

 • Naknada za dodatni kilometar – 7,00 kn

Vuča vozila

Za vas smo na raspolaganju
od 0 do 24 sata!

 

Našim članovima pružamo uslugu uklanjanja i prijevoza vozila u kvaru, napuštenih vozila ili vozila oštećenih u prometnoj nezgodi, te skupnog prijevoza vozila. Članovi HAK-a imaju pravo na besplatno korištenje pojedinih nabrojanih usluga.

AK Siget pruža uslugu uklanjanja i prijevoza vozila u kvaru, napuštenih vozila ili vozila oštećenih u prometnoj nezgodi, također i skupnog prijevoza vozila, svakim danom od 0 do 24 sata. Članovi HAK-a, temeljem članstva imaju pravo na besplatno korištenje pojedinih nabrojanih usluga.

Uslugu uklanjanja i prijevoza vozila obračunavamo prema “punoj vožnji”, tj. obračunava se kilometraža koju je specijalno vozilo za uklanjanje i prijevoz prešlo od mjesta utovara do mjesta istovara.

 

Naknade za usluge:

 1. PAUŠAL (utovar, istovar i prijevoz do 20 km) – 350 kn

 2. Naknada za dodatni kilometar – 9,20 kn/km

 3. Izvlačenje vozila na cestu – 300,00 kn

 4. Otežan utovar vozila s ceste – 200,00 kn

 5. Uporaba dizalice (krana) – 1.000,00 kn