RENT A CAR

Pažljivo razvijen visokokvalitetni sustav koji nudi vozačima uslugu najma vozila, ali i povoljnije cijene za članove. Brzina procesa i jednostavnost najma vozila, kao i značajno manji troškovi samo su neke od prednosti koje možemo istaknuti.

Tvrtka HAK Rent a car d.o.o. nastala je iz potrebe ispunjavanja članskih pogodnosti koje podrazumijevaju zamjenska vozila za nastavak putovanja u sklopu usluge pomoći na cesti.

Kako bi koristili naše usluge, ne morate nužno biti član Autokluba Siget i HAK-a, ali članovi ostvaruju povoljnije cijene najma. Uz to, postoji i mogućnost dnevnog najma vozila dok je Vaše vozilo u servisu AK Siget.

Odabir vozila, rezervaciju termina i izračun najma možete saznati na stranici       hak-rentacar.hr , a za sva dodatna pitanja dostupni smo na 01 6502 212 ili zagreb@hak-rentacar.hr

Cjenike najma vozila ovisno o sezoni možete pogledati ovdje. Na navedene cijene članovi HAK-AK SIGET ostvaruju popust od 15%.

Procjena štete vozila

T: 01 6502 232
E: procjena@aksiget.hr

pon/pet: 08:00–17:00 h
sub: 08:00–14:00 h

U AK Siget možete podnijeti zahtjev za procjenu štete na vozilima koja imaju ugovorenu policu osiguranja kod Uniqa, Triglav i Generali osiguravajuće kuće.

U prostoru AK Sigeta, uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja obavit ćemo stručnu i neovisnu procjenu oštećenog vozila.

Također ćemo vam pomoći kod ispunjavanja zapisnika i predaje dokumentacije. U slučaju da niste odgovorni za prometnu nezgodu, šteta će vam se pokriti iz police osiguranja od automobilske odgovornosti osobe odgovorne za štetni događaj.

U dogovoru s Uniqa, Generali i Triglav osiguravajućim društvima, kod nas možete napraviti i procjenu štete iz osiguranja automobilskog kaska, ukoliko ga imate.

Oštećeno vozilo možete popraviti u našoj autolimarijskoj i servisnoj radionici.

Tečajevi za voditelja brodice

Novi tečaj je u
Subotu 04.12.2021
s početkom u 8:00h
Informacije:                                                                                                                                                                                       autoskola@aksiget.hr
M: 091 6526 219

Organiziramo tečajeve za voditelja brodice:
- A kategorije
- B kategorije
- dopunski ispit za B kategoriju:
POMORSKA RADIOTELEFONSKA SLUŽBA

Dugogodišnje iskustvo predavača, kako teoretsko tako i praktično, pomoći će vam da u cjelosti savladate potrebna znanja. Tečajeve organiziramo kroz cijelu godinu, jednom mjesečno ili prema zahtjevima kandidata, uglavnom subotom s početkom u 8:00 sati.

Teoretska nastava održava se u klimatiziranim kabinetima opremljenim nastavnim pomagalima u sklopu AK SIGET, Siget 17.

 

Program predavanja:

  1. pomorska plovidba (navigacija)

  2. pomorstvo, propisi i meteorologija

  3. motoristika i zaštitne mjere

  4. manevriranje brodicom, sigurnost plovidbe i pružanje prve pomoći

  5. pomorska radiotelefonska služba

Cijene tečajeva

KATEGORIJA CIJENA TEČAJACIJENA ISPITAUKUPNO
A400 kn172 kn 572 kn
B400 kn440 kn 840 kn
dopunski ispit125 kn145 kn 270 kn

Unajmite vrhunske jedrilice naše flote i uživajte u čarima jedrenja!

Uživate gledajući prekrasne jedrilice kako bešumno klize pučinom? Privlači vas pomisao da uživate na nekoj od njih ali vam se čini da je jedrenje skupo, komplicirano, te namijenjeno samo imućnima i povlaštenima? Završite tečaj za voditelja brodice i uvjerite se da nije tako.

Znate li da je naše more jedna od najpopularnijih svjetskih nautičkih destinacija? Usprkos ljepoti našeg mora i otoka, sezona jedrenja na Jadranu traje svega nekoliko mjeseci. Međutim, predsezona i posezona su najbolja razdoblja za kvalitetno jedrenje, a u tom razdoblju je i znatno povoljnije.