POLITIKA KOLAČIĆA

O KOLAČIĆIMA (ENG. COOKIES)

Prilikom posjeta naše internetske stranice, a radi omogućavanja što boljeg, funkcionalnijeg korisničkog iskustva, aksiget.hr koristi kolačiće.

KOLAČIĆI SU: Male tekstualne i numeričke datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju i pregledniku, u svrhu prepoznavanja interesa korisnika.

SVRHA KOLAČIĆA: Bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (na primjer, koliko puta ste pristupili stranicama www.aksiget.hr). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na www.aksiget.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja www.aksiget.hr. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka web stranica koja nije dio web stranice www.aksiget.hr.

KOLAČIĆI KOJE KORISTIMO 

NUŽNI/PRIVREMENI KOLAČIĆI Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje aksiget.hr internetske stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Spremaju se na Vaš uređaj samo dok pregledavate našu internetsku stranicu i brišu se kada zatvorite preglednik.

KOLAČIĆI PRVE STRANE Kolačići prve strane su kolačići koji dolaze s internetske stranice koju posjećujete, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića internetska stranica može pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta toj internetskoj stranici.

KOLIKO DUGO AK SIGET POHRANJUJE VAŠE PODATKE? AK Siget čuva sve osobne podatke koje korisnici ostave putem web formulara sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka. Svi prikupljeni podaci se koriste isključivo radi izvršavanja upita i narudžbi koje ste ostavili na našim stranicama. Vremensko razdoblje tijekom kojeg se čuvaju podaci je određeno na vrijeme potrebno za ostvarenje svrhe prikupljanja podataka.

DOBRO JE ZNATI.. Kolačići na vaše računalo ne mogu instalirati programe niti prenositi viruse.

VIŠE INFORMACIJA .. http://www.allaboutcookies.org/

 

 

 

NUŽNI/PRIVREMENI KOLAČIĆI: Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje aksiget.hr internetske stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Spremaju se na Vaš uređaj samo dok pregledavate našu internetsku stranicu i brišu se kada zatvorite preglednik.