Autoklub Siget uključio se u Pink Wing projekt

Datum objave: 15.06.2016
AK Siget jučer je sudjelovao na press konferenciji održanoj povodom predstavljanja projekta Pink Wing koja okuplja više od 150 VIP automobilskih entuzijasta.

Od 17 do 19 lipnja automobilisti će obići Zagreb, Senj, Zadar i Šibenik, a u projektu će sudjelovati i više od 350 popratnog osoblja koji će se brinuti o sudionicima ove jedinstvene karavane luksuznih vozila. Među njima je i AK Siget koji se priključuje sa šlep vozilom, na čelu s voditeljem službe pomoći na cesti Ronaldom Matijevićem, a koji će brinuti o sigurnosti vozila.

IMG_4396

Ovo lifestyle događanje pozicionirat će Hrvatsku kao luksuznu destinaciju i ponuditi novi tip aktivnog odmora poslovnoj klijenteli iz Hrvatske i Svijeta. Ovom će prigodom sudionici uživati u ljepoti hrvatskih gradova, prirode, gastronomiji i prirodnim ljepotama. Ruta prolazi kroz neke od najlijepših krajolika u Hrvatskoj. Okupljanje i polazak je s prstena oko Hrvatskog Narodnog
Kazališta 17.06.2016 u 12 sati. Naravno, vozila će već tad biti pripremljena i izložena što će svakako biti turistička atrakcija. Krajnje odredište je Hotel D-Resort u Šibeniku.

IMG_4405

Težište eventa je na lifestyle doživljaju, a nikako ne na utrkivanju, skupljanju kazni i slično, štoviše to je strogo zabranjeno vrlo detaljnim im ugovorom koji se sklapa sa svim sudionicima. A u tu svrhu, karavana od 80 vozila je raspoređena na 4 Safety car-a koji diktiraju tempo svoje kolone. Strogo je zabranjeno pretjecanje safety car-a, čak po pitanju isključivanja sa eventa.

Iz iste kategorije