AKCIJA U AUTOKLUBU SIGET: GRAĐANI BESPLATNO TESTIRAJTE SVOJA VOZILA

Datum objave: 24.03.2018
Najveći uzročnik prometnih nesreća su neispravna vozila, stoga je u Autoklubu Siget održana akcija besplatnih testiranja ispravnosti vozila.
Akcija je organizirana kako bi uz brojne članove Autokluba Siget i ostali posjetitelji mogli spremno dočekati dolazak toplijih dana.

Na automobilima svih posjetitelja AK Siget, ove subote, vršili su se pregledi motora, kočnica, svjetala, tlak i stanje u gumama, stanje metlica brisača, tekućina u automobilu i ispravnost uređaja za pranje stakla.

Foto_01

Posjetitelji su osim besplatnog testiranja ispravnosti vozila i druženja s djelatnicima Autokluba Siget, dobili i prigodne poklone.

Dr.sc.Damir Škaro, predsjednik AK Siget, izrazio je zabrinutost zbog tehnički neispravnih vozila: „Važno je da vozilo bude 100% sigurno radi naše osobne sigurnosti, sigurnosti naših suvozača, ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.  Nakon zime su sva vozila malo potrošena pa je bitno da se vozači osiguraju da su njihova vozila sprema za topliji dio godine i da nije bilo manjih oštećenja i kvarova zbog teških zimskih uvjeta, koji mogu neposredno utjecati na ispravnost vozila i sigurnost vožnje. Svih 500 vozača bilo je uvjereno da im je vozilo sigurno, ali mi smo danas na besplatnom testiranju njihovih vozila otkrili mnoge nepravilnosti, a neke odmah i otklonili. Upravo je to razlog zašto nastavljamo s akcijom besplatnog testiranja čitav tjedan. Nama je na prvom mjestu sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu.“

Autoklub Siget je u 2017. godini testirao preko  7000  vozila, od čega je neispravno bilo oko 5000 vozila čime smo uvelike doprinijeli sigurnosti prometa u Gradu Zagrebu.

Foto_02

Zato preporučamo svim vozačima da provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila, u svojem interesu,  prepuste stručnim djelatnicima Autokluba Siget.

 

Akcija besplatnog testiranja vozila se nastavlja do kraja tjedna! Ako još niste, svakako rezervirajte svoj termin pozivom na broj 01/6502-212 ili pošaljite mail na clanstvo@aksiget.hr i navratite u Autoklub Siget!

 

Osigurajte sebi i svojoj obitelji sigurnu vožnju u tehnički ispravnom vozilu, i tako izbjegnite teže tragične posljedice!!!

Foto_03