AUTOŠKOLA SIGET DOBILA NOVI EF-ULTRA 2 SIMULATOR VOŽNJE!

Datum objave: 14.06.2017
Siget je jedina autoškola u Hrvatskoj koja ima simulator vožnje, kako bi svojim polaznicima omogućila što bolje i kvalitetnije učenje, te ih adaptirala na - razne uvjete u vožnji.

IMG_8349

Autoškola Siget dobila je novi EF-ULTRA 2 simulator vožnje koji će njenim polaznicima omogućiti jedinstveno, dosad neviđeno iskustvo prilikom pohađanja autoškole. Kao najveća autoškola uvijek nam je cilj biti korak ispred svih, te smo iz tog razloga odlučili modernizirati svoju autoškolu simulatorom, kakav nema nitko drugi u Hrvatskoj.

Simulator je izvrstan način za dodatnim proširenjem iskustva prilikom učenja vožnje, a samim time i poboljšanja vozačkih sposobnosti.

Suočite se sa riskantnim i opasnim situacijama,  koje mogu nastati prilikom vožnje u – potpuno sigurnim uvjetima na simulatoru.

Simulator nudi niz mogućnosti – odabir raznih vrsta vozila, promjenu vremenskih uvjeta na cesti,  preko 200 kilometara raznih okruženja, te još mnogo, mnogo toga…

Više detalja o samom simulatoru, dojmove pojedinih instruktora i polaznika očekujte u narednom razdoblju, kada ćemo detaljno pratiti izvedbu i iskustva, onih koji će ga iz prve ruke –  isprobati!

Već prvoga dana svi su mladi vozači bili oduševljeni.

IMG_8366

Iz iste kategorije