PAŽNJA: NAJKVALITETNIJA USLUGA ZA VAS I VAŠU OBITELJ!

Datum objave: 06.02.2017
članstvo obitelj
Znatno veće pogodnosti, veća sigurnost na putu i veća mobilnost za SVE ČLANOVE OBITELJI

Autoklub Siget misli na vas i vašu obitelj!

Kako bi vaši najmiliji mogli ostvarivati niz pogodnosti i ušteda na putovanjima i pri kupnji raznih proizvoda i usluga, odaberite obiteljsko članstvo u Autoklubu Siget – HAK.

Do sada su usluge bile dostupne samo članovima HAK-a, a zahvaljujući Obiteljskom članstvu one su dostupne i svim članovima obitelji: i roditeljima i djeci.

Iskaznica za sve

Obiteljsko članstvo u Autoklubu Siget – HAK osigurava svim članovima obitelji veće mogućnosti korištenja pogodnosti – primjerice, veći financijski iznos za korištenje usluge pomoći na cesti!

Uz obiteljsko članstvo, vaša djeca mogu koristiti naše usluge i bez vaše nazočnosti. A sve to za jedinstveni iznos članarine.

Obiteljsko članstvo podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj.

Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece.

Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života.

Svaki član obitelji dobiva svoju iskaznicu koju može koristiti neovisno o drugim članovima obitelji.

Uplatom jedinstvene obiteljske članarine, čiji iznos ovisi o opredjeljenju za obiteljski članski model (Start, Optimum ili Europa), pojedini članovi vaše obitelji mogu postati članovi Autokluba Siget -HAK.

Naši članski modeli nisu mršavi

Obiteljsko članstvo Autokluba Siget- HAK podrazumijeva tri članska modela:

  • START za 266,00 kn godišnje,
  • OPTIMUM za 399,00 kn godišnje
  • EUROPA za 665,00 kn godišnje.

obitelj članski modeliU Obiteljskom članstvu modela „Start“ financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara iznosi 3.000,00 kuna te za uklanjanje i prijevoz vozila 4.000,00 kuna.

Članovima u članskom modelu „Optimum“ na raspolaganju je financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara od 3.500,00 kuna a za uklanjanje i prijevoz vozila 4.500,00 kuna.

Za članove u članskom modelu „Europa“, financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara je 4.000,00 kuna, te za uklanjanje i prijevoz vozila 5.000,00 kuna.

Obiteljsko članstvo modela “Optimum” i “Europa” ima mogućnost korištenja vozila radi nastavka putovanja tijekom četiri odnosno pet dana korištenja, kao i mogućnost korištenja usluge smještaja dva odnosno tri noćenja, i mogu je odjednom koristiti svi članovi Obiteljskog članstva.

Članovima Obiteljskog članstva modela Europa u slučaju potrebe na raspolaganju je i 6.000,00 kuna za povratak vozila u Hrvatsku iz inozemstva.

Detaljnije: http://www.hak.hr/clanstvo/.

Iz iste kategorije