Održana redovita i izborna Skupština AK Siget

Datum objave: 07.04.2022
Redovita i izborna Skupština održana je u utorak, 5. travnja 2022. godine.
Jednoglasno je izabran Predsjednik, kao i novi članovi upravnih tijela Autokluba Siget.

 

Skupština Autokluba Siget donosi planove i usvaja izvješća, bira Predsjednika, članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti.

Prof. dr. sc. Marinko Jurčević od 2019. predsjednik je Autokluba Siget. Zaposlen je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje je voditelj Katedre za pravo i ekonomiku. Objavio je značajan broj znanstvenih radova u zemlji i inozemstvu, te više sveučilišnih udžbenika.
Član je Znanstvenog vijeća za promet Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), Hrvatskog znanstvenog društva za promet (HZDP) te različitih strukovnih udruženja.
Izabran je na mandat od četiri godine, a njegovim zamjenikom imenovan je prof. dr. sc. Goran Zovak.

 

 

Za članove Upravnog odbora izabrani su Tihomir Babok, Mario Šarik, Ivan Timek, Antonio Vuksan-Ćusa, Vjeran Zadro, mr. sc. Miljenko Javorović te doc. dr. sc. Tomislav Madžar.

Skupština je izglasala i članove Nadzornog odbora koji u novom sastavu čine Ive Bitunjac, Miroslav (Ćiro) Blažević, dr. sc. Dinko Čutura i prof. dr. sc. Grgo Luburić.

Za članove Suda časti predloženi su i izabrani Perica Madunić, mr. sc. Mario Škoro, doc.dr.sc. Marko Ševrović te zamjenski članovi Mijo Babić i dr.sc. Ivan Dadić.