UPOZNAJTE HRVATSKU – putovanja i pogodnosti za članove Autokluba Siget

Datum objave: 22.04.2017
Iako možda živite u velikom urbanom središtu kao što je Zagreb, i sve Vam je nadohvat ruke, ništa ne može zamijeniti čari putovanja.

park

Kako god okrenuli, grad u kojem živite Vas kad tad potjera negdje na neki vikend odmor. Možda to čini kako biste se s putovanja vratili odmorni i još više cijenili ono što imate kod kuće! Tko zna…

Autoklub Siget u suradnji sa svojim partnerima želi svojim članovima omogućiti radost i uživanje u putovanjima. Putovanja „Upoznaj Hrvatsku“ kreirana su sa ciljem da predoče predivne mogućnosti otkrivanja naše Domovine.

Naša Hrvatska je zemlja bogatog kulturnog naslijeđa i izuzetnih prirodnih ljepota. Pridružite nam se na našim posebnim programima gdje ćete kao aktivni sudionici doživjeti Hrvatsku na sasvim novi način.

park2

Putnička agencija Domisan organizira posebnu prezentaciju višednevnih putovanja u ponedjeljak, 24.4.2017. u 15 sati u prostorijama Autokluba Siget za sve članove.

Na navedenoj prezentaciji svi naši Članovi će se moći upoznati sa specijalnim pogodnostima i popustima, te će svi prisutni dobiti poklon tvrtke Biosan u vrijednosti od 150 kuna.

Ulaz je slobodan, a za vrijeme prezentacije možete iskoristiti priliku i besplatno napraviti kontrolu stanja ispravnosti Vašeg vozila i klima uređaja.

Posjetite nas u ponedjeljak 24.04.2017. godine , pobjegnite od svakodnevnih obaveza i uživajte u našoj prekrasnoj Zemlji.

Ljeto dolazi, a Hrvatska mami :)

park3

 

Iz iste kategorije