Akcija kontrole i punjenja klima uređaja

Datum objave: 13.05.2020
Dragi korisnici!
Stižu nam topli dani, odlasci na put i godišnje odmore i s time Vas pozivamo da iskoristite trenutnu AKCIJU KONTROLE I PUNJENJA KLIMA UREĐAJA!

klima uređaj

Za vrijeme trajanja akcije kontrolu plina R134A dobivate gratis, a punjenje po akcijskoj cijeni od 250,00 kn. Kontrolu i punjenje novog plina R123YYF Vam nudimo za 1.200,00 kn, a samo kontrolu količine plina za 300,00 kn. Odazovite se našoj akciji i uvjerite se kako ispravnost klima uređaja može utjecati na potrošnju goriva u Vašem automobilu.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj 01/6502 230 ili putem email-a radiona@autosiget.hr

Članovi Autokluba Siget ostvaruju popust od 10% na kontrolu i punjenje plina R123YYF.

JESTE LI ZNALI?
Automobil s uključenim ispravnim klima uređajem u normalnoj vožnji troši tek 2-3%  goriva više. Kod prosječnog automobila srednje klase koji troši oko 7 l/100 km radi se o povećanju potrošnje goriva od oko 2 DECILITRA na 100 km. Klima uređaj će sasvim solidno hladiti unutrašnjost vozila ako nedostaje i više od 25% plina, ali pri tome će automobil povećati prosječnu potrošnju goriva za više od jedne litre na 100 km.

Zašto je važno redovno održavati klima uređaj?

Pravilno i redovno održavanje automobilskog klima sustava osigurava dugotrajan vijek, a vozaču i putnicima ugodno i zdravo putovanje. Manjak plina, ili neispravan klimatski uređaj u automobilu dovodi do veće potrošnje goriva, a time i do većeg zagađivanja okoliša. Kontrolu Vašeg klima uređaja u automobilu provodimo najmodernijim potpuno automatskim aparatima, pri čemu ne dolazi do odlaska plina u atmosferu. Kontrola je potpuno besplatna, a eventualna nadopuna plina do pune količine brzo će Vam se isplatiti kroz bitno smanjenu potrošnju goriva.

Veselimo se Vašem dolasku! :)

Iz iste kategorije