Besplatan preventivni pregled vozila

Datum objave: 01.10.2021
Sigurna vožnja započinje Vašim vozilom, a vaša je odgovornost njegova ispravnost.
Akcija traje do 10.10.2021.

Autoklub Siget Vam nudi besplatnu kontrolu tekućina (antifriz, tekućina za pranje vjetrobranskog stakla), akumulatora, kočnica, amortizera i podešavanje svjetala .

*Odazivom na našu akciju za sigurnu vožnju ostvarujete popust od 20% na kupnju i ugradnju akumulatora te 20% popusta na kupnju tekućine za pranje vjetrobranskog stakla.

 

Kupujete rabljeno vozilo, spremate se na put ili se jednostavno želite uvjeriti u tehničku ispravnost, pozivamo Vas da se pridružite našoj preventivnoj akciji.
Namijenjena je svim građanima grada Zagreba radi povećanja sigurnosti na cestama. Naši mehaničari pružiti će Vam preciznu provjeru, dati objektivno mišljenje te izvješće o stanju Vašega vozila.

 

ŠTO JE VAŽNO?

Kočnice: Ako osjetite da se vaš automobil povlači na jednu stranu kada se zaustavite, čujete neobičnu buku ili papučica kočnice ide na pod, neka mehaničar provjeri kočnice.

Tlak u gumama: Tlak u gumama treba često provjeravati kada su gume hladne. U priručniku vlasnika automobila potražite preporučene tlakove u gumama ili zatražite savjet mehaničara.

Ovjes: Glavna komponenta sustava ovjesa su amortizeri. Stoga je njihova osnovna uloga u sigurnosti vozila osigurati stabilnost i potpunu sigurnost vozila. Zahvaljujući njima, naši automobili ne skreću sa strane kada je vjetrovito i nemaju problema sa zaustavljanjem. Ako uočite poteškoće prilikom zaustavljanja ili Vam je teško kontrolirati vozilo, važno je posjetiti mehaničara

Vjetrobransko staklo: Oštećeno vjetrobransko staklo može se lako slomiti čak i prilikom lakšeg udara. Zamijenite vjetrobransko staklo ako je napuklo. Održavajte vjetrobransko staklo i brisače čistima jer važno je osiguravanje najbolje vidljivosti za vozača, kako bi bolje promatrao uvjete u prometu.

Motor: Motor je srce automobila. On ima svu snagu potrebnu za rad Vašeg vozila. Ukoliko motor nije u dobrom stanju, ugrožena je sigurnost Vas i drugih sudionika u prometu.

Rashladna tekućina: Niska razina rashladne tekućine može uzrokovati pregrijavanje i oštećenje motora.

Svjetla i svjetlosna signalizacija: Svjetla automobila osiguravaju da vas drugi vozači i sudionici u prometu uoče. Ovo je ključno za izbjegavanje nesreća.

Akumulator: Automobilski akumulator bitan je za život vašeg vozila, a zanemarivanjem dolazi do potencijalnih poteškoća u radu vozila.

 

Održavanje Vašeg automobila najbolje je što možete učiniti kako biste izvukli maksimum iz automobila i održali pouzdanost. Redovitim provjerama potencijalno ćete izbjeći stresni kvar.

*Odazivom na našu akciju za sigurnu vožnju ostvarujete popust od 20% na kupnju i ugradnju akumulatora te 20% popusta na kupnju tekućine za pranje vjetrobranskog stakla.

 

Iz iste kategorije