Autoškola Siget: božićni poklon za pamćenje

Datum objave: 08.12.2016
poklon božić siget
Još uvijek ne znate što biste poklonili svojim najdražima? U nastavku teksta donosimo vam nekoliko originalnih rješenja!

Vrijeme darivanja je pred nama, a kako biste ove godine svojim odabirom poklona izazvali oduševljenje na licu svojih najmilijih, ali i spojili ugodno s korisnim, pobrinula se Autoškola Siget.

Umjesto kupnje uobičajenih, materijalnih stvari koje će kroz određeno vrijeme završiti na dnu ladice radnog stola ili ormara, ovog Božića dočekajte ih s poklonom koji će vaši najdraži pamtiti čitav život – poklonite im autoškolu pod bor.

Autoškola Siget, koristan i originalan poklon

Vozačka dozvola u današnje vrijeme više nije luksuz nego potreba. Budući da je promet postao sve gušći i kompleksniji, a opasnosti na cesti nebrojene, najvažniji kriterij prilikom izbora autoškole treba biti stručnost i profesionalnost njenih instruktora.

U svoje 43 godine postojanja, Autoškola Siget osposobila je više od 50.000 kandidata, među kojima su i svima znana lica poput Bojana Bogdanovića, Venija Loserta, Ive Majoli, Nikoline Pišek i brojnih drugih.

Takva tradicija jamči kvalitetne predavače i instruktore koji istinski znaju svoj posao, kao i brz i siguran put do vozačke dozvole.

Upisom u Autoškolu Siget imate pravo birati:

  • između 25 stručnih instruktora i instruktorica
  • između više marki vozila
  • način plaćanja – do 36 rata
  • termin predavanja i vožnje

Osim polaganja vozačkog ispita za B kategoriju po najpovoljnijoj cijeni u gradu (5.695,00 kn), u Autoškoli Siget drže se obuke za sve kategorije vozila te periodička izobrazba profesionalnih vozača – KOD 95.

Dodatne informacije o poklon bonu, tečajevima te cijenama pojedinih kategorija možete saznati pozivom na broj 01 6502 254 ili putem e-maila: autoskola@aksiget.hr.

Članstvo u najvećem autoklubu u Hrvatskoj

Za sve one koji vozačku dozvolu već imaju u ruci, odaberite uvijek koristan i originalan poklon – članstvo u Autoklubu Siget-HAK.

Zamijenite uobičajene poklone članstvom i poklonite svojim bližnjima veću sigurnost u svakodnevnom životu i veću praktičnu mobilnost na putovanjima.

Dugogodišnjim osluškivanjem želja i potreba naših korisnika osmislili smo članske pakete s brojnim pogodnostima, koje možete pogledati OVDJE.

Osigurajte sebe i svoju obitelj i dočekajte s veseljem božićne blagdane! :)

Iz iste kategorije