Posebne pogodnosti za članove AK Siget-HAK

Datum objave: 22.11.2016
pomoć na cesti autoklub siget
Svoje vozilo povjerava nam više od 33.000 članova i 100.000 zadovoljnih korisnika usluga - provjerite zašto!

Od početaka do danas, interesi vozača su jasni – vi želite usluge najbolje pomoći na cesti, sigurnost na putovanju za sebe i svoje najmilije, te stručnost i efikasnost u rješavanju kvarova uočenih na vašem limenom ljubimcu.

Dugogodišnjim osluškivanjem vaših potreba i želja, osmislili smo članske modele koji vam nude brojne pogodnosti – od pružanja pomoći na cesti, kontrolnih pregleda, prijevoza vozila u slučaju krađe ili nesreće, pravnih savjeta i brojnih drugih.

Na vama je samo da odlučite koji model vam najviše odgovara!

popusti članstvo autoklub siget

Besplatna zamjena guma

Članovi imaju pravo na demontažu/montažu guma i balansiranje za četiri kotača. Već samo ova pogodnost može vam vratiti iznos godišnje članarine!

Dodatne pogodnosti

Osim široke lepeze usluga namijenjenih vozačima, članstvo u Autoklub Siget osigurava vam punopravno članstvo HAK-a. Na taj način ostvarujete dodatne pogodnosti i popuste putem programa “Uštedite s HAK-om!” i to brojnim hotelijersko-turističkim objektima, sportsko-rekreativnim centrima i kulturnim ustanovama. Povjerite nam svojeg limenog ljubimca i iskoristite dodatne pogodnosti koje možete provjeriti OVDJE!

Izvor: HAK

 

Iz iste kategorije