POSJETITE NOVOOTVORENU POSLOVNICU AUTOŠKOLE U ŠPANSKOM

Datum objave: 19.04.2019
Upisati se možete svaki radni dan od 8-20 sati.
Naši kontakti su 01 3535 998 i autoskolaspansko@aksiget.hr

Posjetite najmoderniju autoškolu u zapadnom dijelu grada na adresi Drage Gervaisa 3, u naselju Špansko.

Naučite voziti uz pomoć naših stručnih i iskusnih instruktora i instruktorica koji će Vam omogućiti brzu i kvalitetnu obuku. U moderno opremljenoj učionici svladat ćete program prometnih propisa i sigurnosnih pravila te uz pomoć predavača pripremiti se za ispit.

Tečajevi počinju svaki drugi četvrtak u dva termina ujutro u 10:00 i popodne u 18:00 sati.

Plaćati možete Diners i American karticama do 12 rata beskamatno, te u 4 gotovinske rate s time da je posljednja na dan prijave za ispit iz vožnje.

UPIS:
Za upis u autoškolu neophodno je liječničko uvjerenje i osobna iskaznica. Upisati se možete svaki radni dan od 8-20 sati.

PREDAVANJA:
Predavanja traju 10 radnih dana. Na predavanjima preuzimate priručnik te pristupne podatke za on-line učenje. Nakon odslušanih predavanja prijavljujete ispit iz Prometnih propis . Prilikom prijave ispita dobivate uplatnicu koju plaćate do termina ispita. Ispit polažete u HAK-u (Av. Dubrovnik 44-Utrine)

VOŽNJA:
Vožnja traje 45 minuta i vozite ukupno 35 sati vožnje. Nakon 5.sata vožnje možete voziti blok sat. Ispit se prijavljuje s odvoženim 35.satom. O terminu ispita obavijestit će Vas instruktor vožnje.

Prije izlaska na ispit iz vožnje morate imati položen ispit iz Prve pomoći

PRVA POMOĆ
Tečajevi se održavaju jednom mjesečno i traju 3 dana od 18-20 sati na istoj adresi Drage Gervaisa 3. Nakon odlušanih predavanja prijavljujete ispit koji se polaže u  HAK-u (Av. Dubrovnik 44 – Utrine).

Iz iste kategorije