Besplatna kontrola ispravnosti akumulatora, antifriza i pregled podvozja

Datum objave: 04.02.2016
Poseban popust samo za članove – pri kupnji akumulatora ostvarujete popust od 25 %, a pri kupnji rashladne tekućine odobrava se popust od 20%!

Akcija traje od 08.02 - 29.02.2016.

Snaga akumultora pri niskim temperaturama se znatno smanjuje. Zimi nam je potrebno više snage za paljenje motora i ostalih potrošača (npr.grijanje stakla). To je razlog zašto akumulator mora biti u odličnom stanju.

 Rashladna tekućina treba štititi od smrzavanja do temperatre od -25°, a neadekvatna razina otpornosti tekućine na niske temperature može dovesti do smrzavanja. Provjerite da li tekućina u Vašem vozilu odgovara zimskim temperaturama i po potrebi je zamijenite.

 

auto zima

Redovan servis i pregled automobila od strane stručnjaka osnovni su preduvjet za sigurnu i ugodnu vožnju, te dugogodišnju ispravnost i ekonomičnost Vašeg vozila. Svi članovi HAK-a, ostvaruju popust na rad i ugrađene dijelove u iznosu od 10 %  – akcija traje do 05. ožujka 2016. godine.

 

Ostale usluge u servisu Auto Siget d.o.o.:

– autoelektrika

– mehanika

– autolimarija

– geometrija kotača (špur)

– kontrola i punjenje klima

– prodaja, zamjena i balansiranje guma

– tokarenje diskova na vozilu

 

Dodatna prednost našeg servisa je što se nalazi u sklopu stanice za tehnički pregled. Ovu pogodnost posebno cijene korisnici koji nakon obavljenog tehničkog pregleda moraju izvršiti određene popravke.

Naši djelatnici većinu manjih kvarova otklanjaju odmah!

Rezervirajte svoj termin telefonom na broj: 01 6502 230.

Iz iste kategorije