Projekt: Sig@urnost za sve sudionike

Datum objave: 06.06.2024
Prijavite se za sudjelovanje i dajte svoj doprinos za sigurnost u prometu.

Autoklub Siget u suradnji s MUP-om  provodi projekt  pod nazivom “Sig@urnost za sve sudionike”, a koji je sufinanciran sredstvima iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030.

Projekt je edukativno-preventivnog karaktera, a usmjeren je na podizanje razine sigurnosti najranjivijih skupina u prometu, kao što su vozači motocikala, mopeda i električnih romobila te osobe starije životne dobi i oni najmlađi. Ključno je povećati svijest o važnosti poštivanja prometnih pravila i propisa, osobito kod strane radne snage.

Projekt “Sig@urnost za sve sudionike” nudi rješenje kroz direktnu edukaciju i preventivne aktivnosti, uključujući interaktivna predavanja i praktične radionice. Kvalitetnom provedbom projekta, na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, očekuje se značajan utjecaj na ciljane skupine.

Ovaj projekt predstavlja korak naprijed u ostvarivanju sigurnijih cesta za sve, ističući važnost kontinuiranog ulaganja u edukaciju i preventivne mjere.

Sve informacije o održavanju radionica u sklopu projekta biti će dostupne na mrežnim stranicama AK Siget.
Prijavite se i pridružite nam se u stvaranju sigurnijih cesta!
info@aksiget.hr