Uspješno održana akcija „Ususret proljeću“

Datum objave: 01.04.2017
Danas je u Autoklubu Siget održana akcija „Ususret proljeću“ na kojoj su svi posjetitelji obavili besplatnu kontrolu ispravnosti svojeg automobila

Screenshot_2

Akcija je prošla vrlo uspješno, te je napravljena ispravnost vozila za 315 automobila. Tijekom akcije otkrivene su nepravilnosti na pojedinim vozilima, te su mnoge od njih odmah uklonjene u našem servisu. Brojni posjetitelji osim besplatnog pregleda dobili su i prigodne darove, promotivne materijale, te besplatna osvježenja kako bi im dan bio vedar i ispunjen energijom.

Tehnička neispravnost vozila jedan je od mnogih uzročnika prometnih nesreća, pa je stoga vrlo bitno napraviti preventivnu kontrolu ispravnosti vozila kako bi se smanjila mogućnost nesreća. Pored provjere akumulatora, kočnica, motora i svjetala jedan od dijelova današnjeg besplatnog pregleda jest i provjera starosti i istrošenosti guma. Mnogi misle kako je jedini kriterij za potrošnju guma prijeđena kilometraža, međutim manje je poznato kako gume imaju svoj rok trajanja. Gume su rađene od materijala koji degradira s vremenom, neovisno o prijeđenoj kilometraži, pa je stoga vrlo bitno redovito obavljati njihov kontrolni pregled.

Srdačni i stručni djelatnici AK Siget su tijekom akcije odgovarali na sva pitanja, te upoznavali posjetitelje sa odličnim pogodnostima koje ostvaruju svi članovi Autokluba Siget, koji je ujedno i najveći autoklub u Hrvatskoj sa preko 34.000 zadovoljnih članova. U akciji je sudjelovao i predsjednik Autokluba Siget dr. sc. Damir Škaro, koji je ovom prilikom još jednom naglasio kako je Autoklubu Siget ispravnost vozila kao i sigurnost u prometu uvijek bila prioritet, te će tako biti i ubuduće.

 

IMG_7680

Iz iste kategorije

Dogodilo se

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKOG AUTOKLUBA NA KOJOJ SU PREDSJEDNIK AUTOKLUBA SIGET dr.sc. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET DOBILI NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU HAK-a

Hrvatski autoklub svečanom sjednicom Skupštine obilježio je 112 godina postojanja Hrvatskog autokluba te povodom 1. lipnja, Dana Hrvatskog autokluba, dodijelio nagrade i priznanja Hrvatskog autokluba zaslužnim pojedincima, autoklubovima, drugim pravnim osobama i institucijama, za uspješan i istaknuti rad.
11.06.2018