Besplatni kontrolni pregled vozila + kontrola klima uređaja u automobilima

Datum objave: 01.07.2019
Dragi naši članovi!

Pozivamo Vas da prije odlaska na put i godišnje odmore dođete u NAJVEĆI autoklub u Hrvatskoj – AUTOKLUB SIGET na BESPLATNI KONTROLNI PREGLED VOZILA! Podsjećamo da je u tijeku i naša AKCIJA BESPLATNE KONTROLE KLIMA UREĐAJA u vašim vozilima!

Kontrolni pregled vozila obuhvaća:

  • Provjeru stanja guma i tlak
  • Provjeru stanja brisača metlica
  • Provjeru ispravnosti uređaja za pranje stakla
  • Provjeru svih tekućina u automobilu
  • Provjera i podešavanje svjetala
  • Provjera prednjih i zadnjih kočnica, te ručne kočnice
  • Provjeru motora

Nazovite nas na broj 01 6502 212 ili nas kontaktirajte na e-mail: clanstvo@aksiget.hr kako biste rezervirali svoj termin.

Očekujemo Vas svaki radni dan od 8-17h a subotom od 8-14h.

JESTE LI ZNALI?

Automobil sa uključenim ispravnim klima uređajem u normalnoj vožnji troši tek 2-3%  goriva više. Kod prosječnog automobila srednje klase koji troši oko 7 l/100 km radi se o povećanju potrošnje goriva od oko 2 DECILITRA na 100 km. Klima uređaj će sasvim solidno hladiti unutrašnjost vozila ako nedostaje i više od 25% plina, ali pri tome će automobil povećati prosječnu potrošnju goriva za više od jedne litre na 100 km.

Zašto je važno redovno održavati klima uređaj?

Pravilno i redovno održavanje automobilskog klima sustava osigurava dugotrajan vijek, a vozaču i putnicima ugodno i zdravo putovanje. Manjak plina, ili neispravan klimatski uređaj u automobilu dovodi do veće potrošnje goriva, a time i do većeg zagađivanja okoliša.

Kontrolu Vašeg klima uređaja u automobilu provodimo najmodernijim potpuno automatskim aparatima, pri čemu ne dolazi do odlaska plina u atmosferu. Kontrola je potpuno besplatna, a eventualna nadopuna plina do pune količine brzo će Vam se isplatiti kroz bitno smanjenu potrošnju goriva.

Za vrijeme trajanja akcije, svi članovi AK Siget, mogu napuniti plin po akcijskoj cijeni od 220,00 kn, dok je redovna cijena 250,00 kn.

Odazovite se našoj akciji i uvjerite se kako ispravnost klima uređaja može utjecati na potrošnju goriva u Vašem automobilu.

Veselimo se Vašem dolasku! :)

Iz iste kategorije