Dani tehničke ispravnosti vozila 2015

Datum objave: 18.11.2015
Pozivamo vozače da dođu u Autoklub Siget i sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa.

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u servis AK Siget.

 

oglashakPravo na besplatan tehnički pregled nemaju vozači koji u razdoblju provođenja akcije moraju svoje vozilo podvrgnuti redovnom tehničkom  pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole, odnosno registracije vozila.

sigetO386

Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima (otporna na smrzavanje do – 25°C), čime se vozače želi dodatno motivirati da pristupe akciji (15.000 poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u RH).

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti.

Iz iste kategorije