Besplatna škola za odrasle bickliste

Datum objave: 14.09.2015
Saznajte sve o stanju sigurnosti biciklističkog prometa, sigurnom sudjelovanju biciklista u prometu, poznavanju prometnih propisa te prednosti korištenja sustava javnih bicikala

PONEDJELJAK (14.09.) od 17:30 – 19.30 sati u prostorijama AK Siget polaznici će dobiti informacije o stanju sigurnosti biciklističkog prometa, sigurnom sudjelovanju biciklista u prometu, poznavanju prometnih propisa te prednosti korištenja sustava javnih bicikala.

UTORAK (15.09.) – također u prostorijama AK Siget, a započet će u 17:00 sati predavanjem iz pružanja prve pomoći te uputama za pomoć pri kupovini, održavanju te servisiranju bicikala. Nakon predavanja od 18 do 19 sati slijedi praktični dio nastave i kratka pokazna vožnja na poligonu ,,Kockica“ na Prisavlju.

Predavanja će održavati stručnjaci iz AK Siget, Udruge Sigurnost u prometu, Nextbike – sustava javnih bicikala, Crvenog križa Zagreb i udruge Moj bicikl.
Škola bicikliranja 18+ dio je popratnih aktivnosti uoči Europskog tjedna mobilnosti koji se održava od 16. do 22. rujna. Na taj način zajedničkim djelovanjem svih suorganizatora potiče se veća mobilnost građana, razvija kultura bicikliranja i sigurnost svih sudionika u prometu.

Uz edukaciju polaznika škole o sigurnoj vožnji kroz grad, SVIM SUDIONICIMA poklonit ćemo prigodne poklone.

Svi zainteresirani građani mogu se prijaviti za sudjelovanje na:
– e-mail adresu bicikli@aksiget.hr (0 – 24h)
– broj telefona 01/6502-268 (08 – 16h)

Iz iste kategorije